Waarom HR Uitzenden en Detacheren

Vindt u de kosten ook te hoog als er een bureau tussen zit? Wilt u meteen weten wat u kwijt bent voor een werving & selectie?

HR is de oplossing, wij bieden vooraf een passend aanbod. Onze formule is eenvoudig: opdrachtgevers en kandidaten stellen zich voor aan HR en worden vervolgens aan elkaar gekoppeld. HR blijft in de buurt om samenwerking tussen de opdrachtgever en kandidaat optimaal te houden. Vanwege deze formule kunnen we de kostprijs laag houden. Geen dure accountmanager die elke week op bezoek komt, maar korte, krachtige lijnen via e-mail of telefoon.

Wij screenen de vacature en zoeken de juiste kandidaat. Dan is het aan u of de kandidaat aangenomen wordt. Wilt u dat wij voor u op zoek gaan, neem dan contact op middels ons contactformulier.

 

Onze werkwijze

HR heeft een groot aantal gedreven kandidaten aan zich gebonden die direct inzetbaar zijn op verschillende werk- en denkniveaus. Ons doel is om kandidaten aan te dragen bij onze opdrachtgevers waardoor uw bedrijf groeit. Wij kennen de branches en weten wat de doelgroep beweegt door scherper te zijn dan de rest, verder vooruit te kijken en beter te luisteren naar wat onze opdrachtgevers en kandidaten willen.

Nieuwe recruitmenttechnieken zijn voor ons dagelijkse praktijk, zo kunnen we competenties beter inschatten en het selectieproces versnellen en verbeteren. Bij Recruitment Process Outsourcing laat u het wervings- en selectieproces geheel door HR uitvoeren. Elke vacature wordt gegarandeerd ingevuld en u heeft een eigen contactpersoon. Met innovatieve tools blijven we optimaliseren om de beste resultaten te boeken.

Mocht u voor een kortere termijn een kandidaat nodig hebben, dan kunnen wij u ook kandidaten aanleveren op inleenbasis.

 

Kandidaten

Mocht je het woord ‘bedreven’ opzoeken, dan kom je al snel uit op ‘geoefend & ervaren’, dat zijn wij. We bemiddelen jou graag naar een passende werkplek en hierbij staat individuele groei en ontwikkeling hoog in ons vaandel. HR staat voor: beleef je baan in plaats van je dagelijkse routine.

We kijken naar het totaalplaatje: van de ambities in je loopbaan tot wat je belangrijk vindt in je leven. Daarom stemmen we je nieuwe uitdaging af op jouw wensen. Doorgroeien is altijd het uitgangspunt. HR gelooft dat jouw kennis, ervaring en persoonlijkheid zich constant blijven ontwikkelen. Dus, ben je op zoek naar werk waar je trots op kunt zijn, reageer dan via ons contactformulier, e-mail of via de vacatures.