Ben jij een vrachtwagenchauffeur in hart en nieren, maar ben je op zoek naar nét dat extra in je werk? Zoek je naar een verbreding van je werk? Kom je dan eens met ons praten?
Om onze eigen (grondverzet)machines op tijd op onze opdrachten te krijgen, zijn wij op zoek naar een extra vrachtwagenchauffeur.
Wat ga je doen?
Onze vrachtwagenchauffeurs zorgen voor het transport van onze eigen (grondverzet)machines naar onze projecten in Nederland en België.
Als je wil én over de juiste vaardigheden beschikt, kan je ook (machinisten) werkzaamheden oppakken, maar natuurlijk altijd in overleg.
Wat zoeken wij?
Wij zoeken een vrachtwagenchauffeur met een grote interesse in grondverzetmachines.
Je hebt enkele jaren ervaring als vrachtwagenchauffeur, met name met het vervoer van groot materieel, dus minimaal een CE rijbewijs.
Je houdt ervan om zelfstandig te werken en bent flexibel ingesteld, zowel qua houding als werktijden.
Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en nieuwe dingen te doen.
En omdat onze machines van en naar Veldhoven gereden moeten worden, is het wel prettig als je in de omgeving van Veldhoven woont.
Wat bieden wij?
Wij bieden een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een prettige werksfeer. Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder krijg je de beschikking over moderne middelen voor de uitvoering van de functie en de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en opleidingen.